Velikonoční stezkou

02.04.2021 13:51

Byl jednou jeden zajíček Zajda. Pro koledníky namaloval velikonoční kraslice, ale jak tak poskakoval, všechny je cestou poztrácel. Pomozte “Zajdovi” najít všech 10 malovaných kraslic. Hledat můžete od pátku 2. dubna do pondělí 5. dubna.

Velikonoční putování začíná u Knihovny Okříšky a končí na nádvoří zámku. Abyste se cestou nenudili, každá kraslice je označená písmenem a skrývá jednu kvízovou otázku a dobrovolný úkol. Vezměte si s sebou tužku a papír pro zapsání správné odpovědi.

Vaším úkolem je najít všech 10 kraslic, zapsat nebo zapamatovat si písmena, kterými jsou kraslice označeny a zvolit správnou odpověď z velikonočního kvízu. (kraslice, prosím, zanechte na místě pro další soutěžící :-)  ) Zpestřit vycházku si můžete splněním dobrovolného úkolu.

Z posbíraných 10 písmen na kraslicích zkuste sestavit co největší počet slov - podstatná jména. Jednotlivá písmena se mohou ve slově opakovat vícekrát. Vyluštěné kvízové otázky + soupis vytvořených slov přineste nejpozději do 16. dubna 2021 do knihovny nebo pošlete emailem na adresu knihovna@okrisky.cz. Nezapomeňte uvést svoje jméno. Nejlepší tři hledači se mohou těšit na odměnu !

• Vezměte si tužku a papír.
• Vaším úkolem je najít 10 kraslic, zapsat si písmena, kterými jsou kraslice označeny a zvolit správnou odpověď. (kraslice, prosím, zanechte na místě pro další soutěžící)
• Z posbíraných 10 písmen se pokuste sestavit co nejvíce podstatných jmen, jednotlivá písmena se mohou ve slově opakovat vícekrát.
• Zpestřit vycházku si můžete splněním dobrovolného úkolu.
Vyluštěné kvízové otázky + soupis podstatných jmen přineste nejpozději do 16. dubna do knihovny, nebo zašlete na email – knihovna@okrisky.cz. Tři nejlepší luštitelé získají odměnu !
Knihovna Okříšky Vám přeje příjemnou velikonoční procházku

Více informací najdete zde - Velikonoční stezkou.pdf (329846)